Tel: 0726180050 : 0747 633 936

Politica de confidentialitate

Prezenta politică de confidențialitate a fost elaborată în conformitate cu Regulamentul (U.E.) 679/2016  al Parlamentului European și al Consiliului Uniunii Europene din 27 aprilie 2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date.

Cine suntem

BIROUL EXECUTORULUI JUDECATORESC NICA GABRIEL

Adresa : ROMANIA, SUCEAVA,VATRA DORNEI,

Str.Mihai Eminescu Nr.15, Cod postal 725700

Mobil : 0726.180.050 ; 0747.633.936

Tel /Fax : +40.230.370.494

Email : executor.nica@gmail.com

Pagina de internet : http://www.executor-nicagabriel.ro

Persoana desemnata cu raspunderea DPO – NICA GABRIEL , Tel. +40.230.370.494 , Email : executor.nica@gmail.com

Ce informații colectăm

Nu colectăm în cadrul site-ului web informații nominale despre dumneavoastră. Scopul prezentului website este strict de prezentare a activităților desfășurate de către noi, iar înregistrarea în cadrul site-ului este dezactivată.

Cum protejăm informațiile dumneavoastră

Vă oferim spre utilizare un website securizat dezvoltat în tehnologii de ultimă generație. Accesul la panoul de administrare al website-ului și/sau la panoul de administrare al pachetului de găzduire se face doar de către persoanele autorizate cu drepturi speciale de acces și sunt obligate să păstreze confidențialitatea datelor.

Confidențialitatea informațiilor

Nu dezvăluim informații despre activitatea din cadrul site-ului nici unei terțe persoane / entități, cu excepția instituțiilor Statului Român.

Consimțământul dumneavoastră

Utilizând site-ul nostru, sunteți de acord cu politica noastră de confidențialitate.

Utilizare cookie-uri

Colectăm informații nenominale de tip cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența dumneavoastră în cadrul site-ului nostru.

Informațiile nenominale colectate sunt: browser-ul de navigare,sistemului de operare, data, rezoluția dispozitivului,adresa URL de referinta, erori generate în site.

 Informare suplimentară

Trimite-ti solicitari de informatii suplimentare la adresa de  e-mail secretar@primariatifesti.ro și vom răspunde solicitării dumneavoastră în maxim 48 de ore.

Răspunsul la solicitarea dumneavoastră va fi efectuat de persoana desemnată și instruită pentru implementarea regulamentului privind protecției datelor caracter personal.

Reclamații și sesizări 

Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal,

– website www.dataprotection.ro, -email anspdcp@dataprotection.ro

× Buna, cu ce va pot ajuta ?